Jeg søger 4 -8 personer, der vil med til Extremadura i Spanien i 2025 eller en fugletur til Polen .

Turen bliver sidst i april / først i maj måned . Varighed ca.10 dage .

Vi skal bo på samme hotel i alle 10 dage og køre ud her fra hver dag. Det spare os en masse ekstra kørsel. Området vi skal bo i er vi meget tær på mange spændende fugle . Da vi var af sted i 2023 kostede turen ca. 8500 kr. Vi var 3 mand af sted .I prisen er er incl. flybillet – billeje – mad ( morgen – middag – aften ). aften er med 3 retter mad. Hvis man vil have enkelt værelse er prisen den samme men der er kun 6 værelser på dette hotel.

Kontakt mig på min mail : alnor@mail.tele.dk hvis du er interesseret.

Eller min telefon 21 241715

Fugletur til Polen i 2025.

Jeg har fået kontakt til nogle fuglefolk i Polen der bor ca. 100 km fra hovedstaden warszawa . Vi flyver til Warszawa og min ven sørger for at der står en bil til os her .

Turen kan gøres billigt og det er med min ven som guide på hele turen .

Jeg har ikke beregnet prisen for jeg vil først finde ud af om der interesse for sådan en tur

Tak for dit svar og spørgsmål 🙂 Jeg er professionel i landskabspleje. Jeg kender dog sådanne steder og folk, der kan hjælpe. Som jeg skrev tidligere, vil jeg kunne hjælpe dig med at organisere sådan en tur. Jeg skal indsamle oplysninger, omkostninger. Jeg synes ikke, de skal være overdrevne. selvom priserne i Polen også er steget. Jeg har også et par spørgsmål: 1) har du brug for konstant pleje, dvs. en person, der tager dig hver dag til observationssteder, opholdssteder eller restauranter? 2) hvor mange varme måltider skal du tilberede hver dag? 3) Ønsker du at blive indkvarteret i en større by med underholdning (Bialystok) eller i en mindre by? fx (agriturisme), det vil sige et hus med fuldt udstyr (soveværelser, badeværelser, køkken, terrasse, en have med grillplads) Jeg for mit vedkommende kan organisere det hele, men jeg har brug for tid til det. Jeg synes, det kan blive meget rart, især da jeg kender mange naturforskere og naturelskere. Hvad angår mit område, det vil sige Biebrza National Park, nu begynder magien, og fuglene ankommer. Fortæl mig venligst, hvordan det var indtil videre, da du tog et sted hen, vil jeg prøve at hjælpe dig med at organisere det så godt jeg kan og tage dig til forskellige sted.

Jeg tror, ​​at vi sammen kan organisere denne tur professionelt forslag til at besøge steder ca. 100 km væk 1) Biebrza Nationalpark ved siden af ​​Knyszyńska-skoven, fuglebataljoner og mange andre 2) Wigry National Park Augustów Skov, land med søer og reservater. fugle omfatter orrfugle, tjur og vandrovfugle 3) Bialowieza Nationalpark der er sorte storke og mange sjældne fugle når det kommer til de fugle, der interesserer dig mest, så yngler fuglene også i området, men de kommer i maj